Międzynarodowa konferencja naukowa ,,Samorząd terytorialny w kontekście otoczenia instytucjonalnego”: International Scientific Conference “Local government in the context of the institutional environment” - Czapski, Grzegorz (Management and Administration Journal, 2021)
x