III ogólnopolska konferencja studentów i doktorantów nauk ścisłych „CZŁOWIEK NAUKA ŚRODOWISKO”: Third National Conference of Students and Science Doctoral Students “HUMAN SCIENCE ENVIRONMENT’’ - Czapski, Grzegorz (Management and Administration Journal, 2021)
x