III Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych „Koła naukowe – szkołą twórczego działania”: III-rd A nationwide scientific conference of student scientific circles „Scientific Circles - school of creative action" - Czapski, Grzegorz (Management and Administration Journal, 2021)
x