Ogólnopolska konferencja naukowa „Status prawny funkcjonariuszy publicznych i osób pełniące funkcje publiczne”: A nationwide scientific conference „Legal status of the officers of public and persons performing public functions” - Czapski, Grzegorz (Management and Administration Journal, 2021)
x