Recenzja książki A. Wacha pt. „Odpowiedzialność osób naruszających reguły sportowe lub prawne w związku z UEFA EURO 2012”, Polski Związek Piłki Nożnej, Warszawa 2012: Book Review A. Wach „Odpowiedzialność osób naruszających reguły sportowe lub prawne w związku z UEFA EURO 2012”, Polish Football Association, Warsaw 2012 - Pachnik, Karol (Management and Administration Journal, 2021)
x