Międzynarodowa Konferencja Naukowa ,,Młodzi dla Nauki”. Ekonomia – Prawo – Nauki Społeczne i Przyrodnicze: International Scientific Conference “Youth for Science” Economics − Law − Social Sciences and Natural Sciences - Starzyńska, Katarzyna; Gęsina, Milena; Bombiak, Edyta (Management and Administration Journal, 2021)
x