II ogólnopolska konferencja naukowa „Przedsiębiorczość w zarządzaniu rozwojem ludzi i organizacji”: II nationwide conference „Entrepreneurship in managing the development of people and organizations” - Kołodziejczyk, Agnieszka; Bombiak, Edyta (Management and Administration Journal, 2021)
x