Ogólnopolska konferencja naukowa „Nowoczesne metody zarządzania przedsiębiorstwem”: National scientific conference „Modern methods business management” - Kołodziejczyk, Agnieszka; Bombiak, Edyta (Management and Administration Journal, 2021)
x