III ogólnopolska konferencja naukowa „Zarządzanie współczesnymi przedsiębiorstwami. Współczesne problemy gospodarcze w oczach młodego pokolenia”: Third National Scientific Conference „Managing today’s enterprises. Contemporary economic problems in the eyes of the young generation” - Starzyńska, Katarzyna; Gęsina, Milena; Bombiak, Edyta (Management and Administration Journal, 2021)
x