Międzynarodowa konferencja naukowo-praktyczna „Modern marketing and logistics – globalne wyzwania”: International scientific-practical conference „Modern marketing and logistics – global challenges” - Pieniak-Lendzion, Krystyna; Rytel, Olga; Nowogródzka, Teresa (Management and Administration Journal, 2021)
x