Seminarium naukowe „Innowacyjne zarządzanie szkołami wyższymi”: Scientific seminar „Innowacyjne zarządzanie szkołami wyższymi" - Wójcik-Augustyniak, Marzena (Management and Administration Journal, 2021)
x