Dwa dodać dwa równa się... pięć, czyli synergia nauki i biznesu: Two plus two equals... five or synergy of science and business - Łukaszuk, Mateusz; Bombiak, Edyta; Bombiak, Edyta (Management and Administration Journal, 2021)
x