Demokracja w ujęciu ogólnym – podstawowe informacje: Democracy in general terms – basic information - Cabaj, Katarzyna; Hurko, Sylwia; Jastrzębska, Emilia; Kowalczyk, Paulina; Kurek, Joanna (Management and Administration Journal, 2021)
x