Procesy logistyczne w zarządzaniu łańcuchem dostaw: Logistics processes in supply chain management - Waściński, Tadeusz (Management and Administration Journal, 2021)
Celem opracowania jest przełomowe podejście z zarządzaniem przełomem ze zrozumieniem, koncepcję i techniki narzędziowych w tym obszarze, na platformie X. Ostatnia część do analizy i analizy funkcjonalności w Łańcuchu Dostaw badanej firmy. Przedstawiono wskaźniki monitorujące procesy w badanym obszarze. Mierniki wykazano we wnioskach, które prowadzą do oceny zachodzących procesów. Wnioski skupiają się na problemach bieżącej wersji i ulepszenia.