I Mazowieckie Forum Ekologiczne „W partnerstwie na rzecz zielonych miejsc pracy”: Ist Masovia Ecological Forum „In Partnership for Green Jobs” - Kołodziejczyk, Agnieszka; Suchodolski, Bartłomiej (Management and Administration Journal, 2021)
x