Recenzja książki Cezarego Kuleszy pt: „Obrona w sprawach o przestępstwa gospodarcze i skarbowe”, Wydawnictwo Difin, Warszawa 2012: Book Review of Cezary Kulesza entitled „Defence in cases of economic crime and tax”, Publisher Difin, Warsaw 2012 - Pawelec, Kazimierz J. (Management and Administration Journal, 2021)
x