Ogólnopolska konferencja naukowa „Media w edukacji. Przestrzenie globalności – obszary lokalności”: National scientific conference „Media in education. Globality spaces – the local areas” - Popek, Monika; Bombiak, Edyta (Management and Administration Journal, 2021)
x