Scenariusz warsztatu arteterapeutycznego „Kreacja emocji – mapa przeżyć wewnętrznych” - Malewicz, Katarzyna (Student Niepełnosprawny. Szkice i Rozprawy, 2019)
Artykuł przedstawia scenariusz warsztatu arteterapeutycznego, opartego na autorskiej koncepcji warsztatu twórczego prof. Eugeniusza Józefowskiego. Celem warsztatu jest pogłębienie samoświadomości i podniesienie poziomu samoakceptacji uczestników.