The interactive technologies as a component of a supporting educational environment on university - Shivacheva, Veska (Student Niepełnosprawny. Szkice i Rozprawy, 2019)
W artykule przedstawiono zastosowanie technologii interaktywnych w kształceniu uniwersyteckim jako wsparcie procesu edukacyjnego, wnioski z analizy uwarunkowań kształcenia, które przyczyniają się do tworzenia środowiska wspierającego.