Teaching free writing - Ulasiuk , Nadzeya (Student Niepełnosprawny. Szkice i Rozprawy, 2021)
Przy nauczaniu języków obcych wiele uwagi poświęca się nauczaniu pisania. W artykule opisano główne rodzaje pisma, których opanowanie sprzyja rozwojowi logicznego wyrażania swoich myśli w formie pisemnej.