ZDALNE NAUCZANIE UCZNIÓW Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ - Szustkowska, Monika (Student Niepełnosprawny. Szkice i Rozprawy, 2021)
Artykuł dotyczy problematyki nauczania na odległość uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi oraz uczniów posiadających orzeczenie o potrzebie kształcenia specjalnego, a w szczególności problemów związanych z jego realizowaniem.