Sprawozdanie z VI Transdyscyplinarnej Konferencji Naukowej w Naukach o Bezpieczeństwie i Obronności, nt. Ziemia i Kosmos – wyzwania, szanse i zagrożenia - Fałdowska, Maryla (Kultura Bezpieczeństwa, 2016)
Zawiera sprawozdanie z VI Transdyscyplinarnej Konferencji Naukowej w Naukach o Bezpieczeństwie i Obronności, nt. Ziemia i Kosmos – wyzwania, szanse i zagrożenia