Barbara Kamińska-Czubała, Zachowania informacyjne w życiu codziennym. Informacyjny świat pokolenia Y, Wydawnictwo Stowarzyszenia Bibliotekarzy Polskich, Warszawa 2013, ss. 299. - Czesławiak, Adam (Kultura Bezpieczeństwa, 2016)
Zawiera recenzję książki Barbara Kamińska-Czubała, Zachowania informacyjne w życiu codziennym. Informacyjny świat pokolenia Y.