Sprawozdanie z konferencji przeprowadzonej w Drohobyckim Państwowym Uniwersytecie Pedagogicznym imienia Iwana Franko : A report from the 14th International Scientific Conference on Youth policy: problems and perspectives, organized by the Drohobych Ivan Franko State Pedagogical University - Bobryk, Adam; Ważniewska, Joanna (Kultura Bezpieczeństwa, 2020)
Sprawozdanie z XIV Międzynarodowej Konferencji Naukowej nt. Młodzieżowa polityka: problemy i perspektywy. Konferencja odbywała się od 3 do 4 listopada 2017 roku w w Drohobyczu.