Sprawozdanie z VI Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie i Obronności : A report from the 6th Polish Nationwide Methodological and Didactic Workshops in Security and Defense Sciences - Filipek, Agnieszka (Kultura Bezpieczeństwa, 2020)
Sprawozdanie z VI Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie i Obronności, które odbywały się od 20 do 21 kwietnia 2017 roku w Uniwersytecie Przyrodniczo-Humanistycznym w Siedlcach.