Sprawozdanie z V Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie i Obronności nt. W poszukiwaniu relacji między bezpieczeństwem i obronnością - Ważniewska, Joanna (Kultura Bezpieczeństwa, 2016)
Zawiera sprawozdanie z V Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie i Obronności nt. W poszukiwaniu relacji między bezpieczeństwem i obronnością