Recenzja książki Mariana Cieślarczyka: Kultura bezpieczeństwa i obronności, Wydawnictwo Akademii Podlaskiej, Siedlce 2007, ss. 268. - Kalita, Paulina (Kultura Bezpieczeństwa, 2015)
Zawiera recenzję książki Mariana Cieślarczyka: Kultura bezpieczeństwa i obronności.