Przemysław Wywiał, Organizacje Proobronne w Systemie Bezpieczeństwa Narodowego Polski, Wydawnictwo Difin, Warszawa 2016, ss. 175. : Przemysław Wywiał, Pro-Defense Organizations in the National Security System of Poland, Difin Publishing House, Warsaw 2016, pp. 175. - Wołoszyn, Karolina (Kultura Bezpieczeństwa, 2020)
Recenzja książki pt. Organizacje Proobronne w Systemie Bezpieczeństwa Narodowego Polski. Autor: Przemysław Wywiał.