Sprawozdanie z VII Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie i w Naukach o Obronności na temat Teoria oraz praktyka bezpieczeństwa i obronności : A report from the 7th Polish Nationwide Methodological and Didactic Workshops in Security and Defence Sciences titled: The theory and the practice of security and defense - Krzewniak, Daria (Kultura Bezpieczeństwa, 2020)
Sprawozdanie z VII Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie i w Naukach o Obronności na temat Teoria oraz praktyka bezpieczeństwa i obronności. Warsztaty odbywały się od 26 do 27 kwietnia 2017 roku w Uniwersytecie Przyrodniczo-Humanistycznym w Siedlcach.