Sprawozdanie z I Kongresu Polskiego Towarzystwa Nauk o Bezpieczeństwie : A report from the First Congress of the Polish Society for Security Sciences - Krzewniak, Daria (Kultura Bezpieczeństwa, 2020)
Sprawozdanie z I Kongresu Polskiego Towarzystwa Nauk o Bezpieczeństwie, który odbywał się od 25 do 26 września 2017 roku.