Dariusz Magier, System biurokratyczny Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w województwie bialskopodlaskim w latach 1975-1990, Siedlce 2013, ss. 209 + aneks ss. 105 - MARKOWSKA, Elżbieta (Historia i Świat, 2013)
Book Review