O Stronnictwie Narodowym raz jeszcze. Jolanta Mysiakowska-Muszyńska, Zabiegi o legalizację Stronnictwa Narodowego w kraju w latach 1945-1947, Wydawnictwo Neriton, Warszawa 2011, ss. 324 - CHARCZUK, Wiesław (Historia i Świat, 2013)
Book Review