Janusz Kuligowski, Życie polityczne, społeczno-gospodarcze i kulturalne powiatu mińskomazowieckiego w latach 1918-1939, Mińsk Mazowiecki 2013 ss. 456 - KOWALCZYK, Tomasz (Historia i Świat, 2015)
Book Review