R. Polak, Człowiek i moralność w myśli Jacka Woronieckiego OP. Filozoficzne podstawy katolickiej etyki wychowawczej i jej zasady, Warszawa/Radzymin 2017 - PIŁATOWICZ, Józef (Historia i Świat, 2017)
Book Review