Mirosław Michalak, Konteksty kulturowe średniowiecznego eposu irańskiego Garšāspnāme i ich źródła. Warszawa: Wydawnictwa UW, 2020, ISBN: 978-83-235-4271-1 - SKUPNIEWICZ, Patryk (Historia i Świat, 2023)
Book Review