Alina Maciejewska, Analogia w języku i umyśle. Teoria «grup proporcjonalnych relacji» w badaniach nad kompetencją uczniów i studentów, Wydaw. UPH, Siedlce 2015, ss. 364. (Conversatoria Linguistica, 2019)
Recenzja.