Recenzja książki: Rafał Jakiel, Onomastykon jako element mimetycznych konstruktów Narnii i Śródziemia z perspektywy translatorycznej, Oficyna Wydawnicza ATUT, Wrocław-Dresden 2020, ss. 400 (Conversatoria Linguistica, 2022)
x