Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do aktualnego wydania
Przejdź do stopki
Open Menu
Camera Separatoria
Camera Separatoria
O czasopiśmie
Aktualny numer
Archiwum
Przesyłanie tekstów
Polityka prywatności
Zespół redakcyjny
Kontakt
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Aktualny numer
Tom 10 Nr 2 (2018): Camera Separatoria
Opublikowane:
02/20/2021
oryginal papers
Analiza retencji wybranych testowych związków chemicznych w kolumnie wypełnionej żelem krzemionkowym modyfikowanym grupami aminowymi
Piotr Ziobrowski, Marcin Chutkowski, Lidia Zapała, Wojciech Zapała
43-51
PDF
Metodyka oznaczania sumarycznej zawartości inhibitorów fermentacji ciemnej oraz monocukrów w brzeczkach fermentacyjnych techniką HPLC-RID-UV-VIS/DAD
Edyta Słupek, Patrycja Makoś, Marian Kamiński
52-63
PDF
Metodyka rozdzielania i oznaczania lotnych inhibitorów fermentacji w brzeczkach fermentacyjnych ciemnej fermentacji, techniką GC-MS
Patrycja Makoś, Edyta Słupek, Marian Kamiński
64-80
PDF
Zmiany właściwości antyoksydacyjnych miodów podczas ich fermentacji
Adrian Szabrański, Paweł Wantusiak, Paweł Piszcz, Bronisław Głód
81-104
PDF
Zastosowanie dwukolumnowej adsorpcyjnej chromatografii gazowej do rozdzielania i oznaczania gazów powstających podczas fermentacyjnego wytwarzania bio-wodoru
Piotr Rybarczyk, Patrycja Makoś, Marian Kamiński
105-114
PDF
Wyświetl wszystkie wydania
##plugins.generic.webfeed.blockTitle##
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy
Język / Language
English
Polski